GR | EN
Search

Παραγγελίες

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

 

Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

 

Email: info@mavriki.gr

 

Τα περισσότερα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα για προβολή στα καταστήματα. Για τους πελάτες του εξωτερικού, περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες των προϊόντων μπορούν να σταλθούν μέσω email από τους αντιπροσώπους μας για περισσότερες διευκρινίσεις.

 

Για τα προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στο κατάστημα, η ημερομηνία διαθεσιμότητας εξαρτάται κυρίως από τους προμηθευτές μας, τη χώρα προέλευσης και την παραγωγή.

 

Η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται με βάση το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των συνεργατών μας, εταιρείες ταχυμεταφορών.

 

 

Καθυστερήσεις στην Παραγγελία:

 

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω:

 

-Αργοπορημένη παράδοση του προϊόντος από τον προμηθευτή:

 

Για να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε όλα τα επιθυμητά προϊόντα σας, παραγγέλνουμε τα έπιπλα μας από ένα ευρύ φάσμα διεθνών προμηθευτών. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως, όπου μια παραγγελία μπορεί να αναβληθεί λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή ή άλλων εξωτερικών παραγόντων από την πλευρά του προμηθευτή που είναι έξω από τον έλεγχό μας. Ως αποτέλεσμα οι ημερομηνίες παράδοσης μπορεί να αλλάξουν μέχρι τα προϊόντα να φτάσουν στο κατάστημά μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την τελική ημέρα παράδοσης του προϊόντος στο επόμενο δυνατό διάστημα.

 

- Κατάργηση προϊόντος ή συλλογής:

 

Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στα καταστήματά μας υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής διακόπτει ξαφνικά ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, είτε συγκεκριμένα προϊόντα μέσα σε μια συλλογή. Στην περίπτωση αυτή, ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

- Ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες:

 

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να παραδώσουμε το προϊόν σας στην προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα.Σε αυτή την περίπτωση, οι εκπρόσωποι μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης.

 

- Εσφαλμένα στοιχεία επικοινωνίας ή τραπέζης:

 

Εάν τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας ή τραπέζης είναι λανθασμένα ή δεν παρέχονται πλήρως, οι εκπρόσωποί μας δεν θα είναι σε θέση να επικοινωνήσουν μαζί σας για την παραγγελία του προϊόντος σας. Κατά συνέπεια, η ημερομηνία παράδοσης και η μεταφορά των προϊόντων σας μπορεί να αναβληθεί ή να καθυστερήσει.

 

 

 

Αποστολές & Πληρωμές

 

Τρόποι Αποστολής & Χρεώσεις

 

Για όλες τις αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό η εταιρεία μας συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως ACS, ELTA, UPS.

 

Όλα τα διεθνή έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την παραγγελία σας, θα σας δοθούν από τον αντιπρόσωπό μας.

 

Σχεδόν όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής μπορούν να παραδίδονται από το φορτηγό της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή, η μεταφορά είναι δωρεάν. Οι αποστολές εκτός της περιφέρειας Αττικής παραδίδονται από τους courier ή εταιρείας μεταφορών.

 

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει επιλογές σχετικά με τις μεταφορικές εταιρείες και τα έξοδα αποστολής ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες ταχυμεταφορών.

 

Αποστολή δώρων

 

Σε περίπτωση δώρου, υπάρχει επίσης η επιλογή να παραδώσουμε το δώρο που επιθυμείται να στείλετε σε μια διαφορετική διεύθυνση (με το κατάλληλο υπολογιζόμενο κόστος μεταφοράς εάν απαιτείται).Αν η παράδοση του δώρου είναι σε μια χώρα εκτός της ΕΕ, το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας θα επηρεαστεί σύμφωνα με τις σχετικές δαπάνες μεταφοράς.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

 

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από τα καταστήματά μας, με το δικό σας όχημα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε 2 ημέρες νωρίτερα για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας για παραλαβή από το κατάστημά μας που βρίσκετε πλησιέστερα στη διεύθυνσή σας.

 

Μavriki&Co Κατάστηματα:

 

Κολωνάκι:
Πατριάρχου Ιωακείμ 6
10674, Αθήνα
Τηλ:2107241966, 2107233920

 

Χαλάνδρι:
Λεωφόρος Κηφισίας 238
152 32, Αθήνα
Τηλ: 2106711150, 2106711152

 

Ώρες λειτουργίας:

 

Δευ,Τετ: 9:30 – 3:30

 

Τρι,Πεμ-Παρ: 9:30 – 20:30

 

Σαβ: 10:00 – 16:00

 

 

Επιλογές πληρωμής

 

Οι διαθέσιμες επιλογές πληρωμής είναι οι εξής:

 

-Αντικαταβολή:

 

Διαθέσιμο μόνο για ελληνικές διευθύνσεις αποστολής - Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλετε την αντίστοιχη τιμή του προϊόντος ή / και οποιαδήποτε άλλα έξοδα που συμφωνήθηκαν κατά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μεταφοράς.

 

-Πιστωτική κάρτα:

 

Τα καταστήματά μας δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί από την τράπεζα που παρέχει όλες τις εγγυήσεις και την ασφάλεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

 
Find us on Istagram Find us on Facebook Pin it  
 
  Εταιρία Υπηρεσίες Λίστα γάμου Εξυπηρέτηση Πελατών Επικοινωνία  
Newsletter
 
Sign up
 
Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, και τις νέες αφίξεις κατευθείαν στο inbox σας.
 
design by Ranio | powered by eShopkey